iWagyu®-burgaren Shogun™
Ingredienser: ca 100-130g iWagyu® Reserve™ färs, flingsalt, nymald svartpeppar, mâche sallad, tomatskiva, ostskiva, färska ärtskott, pinjenötter, majonnäs, bröd, smör.
Sätt på ugnen på ca 180°C.
Gör i ordning ostskivan (rund), tomatskiva, sallad, tomat och majonnäsen.
Tag en skiva surdegsbröd som skärs ut rund (ca 7 cm i diameter), rosta den lätt eller stek den lätt i lite smör. Bred ut majonnäsen på brödskivan och lägg på salladen.
Forma en "hockey-puck" av ca 100-130g iWagyu® färs med samma diameter som brödskivan och ca 25 mm tjock, salta och peppra båda sidor, stek ca 2 minuter i smör på varje sida tills man får en fin stekyta.
Lägg på ostskivan och lägg burgaren på en plåt i ugnen ca 2 minuter tills osten är nästan smält.
Montera den färdiga burgaren på salladsbädden. Garnera med den tunt skurna tomatskivan, ärtskott och lite pinjenötter. Servera och njut!